top of page

Vad vi gör

IMG_6352.jpg

 

Gardiner för Hotell och Spa

 

Skräddarsydda för varje unikt hotellrum​

Några av våra återkommande företagkunder

Nyköpings scoutkår.jpeg
Sunlight logga.png
Svenska Bårtäcken.png
sma-miniral-logo.png

Vi förstår att varje projekt är unikt. Därför erbjuder vi gratis konsultation för att noggrant diskutera dina behov och visioner.

Skicka en förfrågan: Har du specifika frågor eller behov? Skicka en förfrågan och vårt team återkommer till dig inom kort.

Våra tjänster för företag

01

Skräddarsydda gardiner

Våra skräddarsydda gardiner är perfekta för att ge ditt företagslokaler både funktionalitet och stil. Vi anpassar lösningarna efter era specifika behov och rumsdimensioner, och erbjuder ett brett utbud av material och mönster. Vare sig det är för ett hotell, kontor eller restaurang, ser vi till att varje design bidrar till rummets önskade atmosfär och funktionalitet.​

03

Inredningstextilier

Uppgradera dina företagsutrymmen med våra exklusiva inredningstextilier. Vi erbjuder allt från borddukning till rumsskärmar och allt däremellan, skräddarsytt för att möta ditt företags unika behov och stilpreferenser.

02

Skräddarsydda prydnads kuddar

Komplettera ditt rums estetik med skräddarsydda prydnadskuddar från Amel tygösy. Välj bland ett omfattande sortiment av tyger och mönster som passar just din verksamhets interiör. Våra prydnadskuddar erbjuder inte bara komfort utan också flexibiliteten att skapa unika rum som speglar ditt företags identitet. De är perfekta för att tillföra en personlig touch till dina sittområden eller gästrum.

04

Lagning och ändring

Behåll dina textilprodukters kvalitet och utseende längre med våra professionella lagning- och ändringstjänster. Oavsett om det är en enkel ändring av storlek eller en mer komplex reparation, har vårt team av erfarna skräddare den expertis som krävs för att ge dina gamla favoriter nytt liv eller anpassa nyinköpta textilier till perfekt passform.

bottom of page